2024.01.20._nyilt_nap_borito

Színes programokkal várta a Mérnöki Kar a továbbtanulás iránt érdeklődőket

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar 2024. január 20-án tartotta 2023/2024-es tanévének második nyílt napját, hogy a február 15-ig esedékes felvételi eljárásban érintettek pályaválasztási döntését elősegítse.

A nyílt napon résztvevők információt kaphattak az élelmiszermérnök, mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnöki, műszaki menedzser, gépészmérnök, mechatronikai mérnök, ipari termék- és formatervező mérnök alapszakjainkról, valamint okleveles élelmiszermérnök, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök, műszaki menedzser, gépészmérnök, mechatronikai mérnök és táplálkozástudományi mesterképzési szakjainkról.


Emellett a duális és kooperatív képzéssel kapcsolatosan is informálódhattak a résztvevők. Duális képzéses partnereink közül a Linamar Hungary Zrt., Moltech AH Kft. és a Gallicoop Zrt. munkatársaitól volt lehetősége kérdeznie az érdeklődőknek.


2024. január 20. Nyílt nap
2024. január 20. Nyílt nap


Az SZTE Mérnöki Kar, duális képzési forma, és az SZTE Mérnöki Kar Hallgatói Önkormányzatának bemutatását követően szakos tájékoztatón, majd különböző laborlátogatásokon vehettek részt az érdeklődők mind műszaki, mind agrár képzési kínálatunkat tekintve.


A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar felvételi információi ezen a linken érhetőek el.

További képekért, információkért érdemes @szte_mk néven Instagram fiókunkat is meglátogatni.