Bezár

Karunkról

DHT_borito

Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub

Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub

2024. május 14.
1 perc

A 2017/18-as tanév őszi félévében indult útjának a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán működő Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub, melyben már több, mint 50 hallgató gyarapíthatta tudását és kapcsolatait.

A 2018. tavaszán megalakult szakmai klub a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karának Élelmiszermérnöki Intézetében indult útjának, melynek névadója Dr. Huszka Tibor; aki a szegedi élelmiszeripari szakemberképzés meghatározó, iskolateremtő professzora volt. A klub, az SZTE Mérnöki Kar és a Bonafarm Csoport együttműködésének köszönhetően alakult meg.

A szakmai klub életét a Bonafarm Csoport részéről Barok István, a Bonafarm Zrt. Stratégiai üzletfejlesztési igazgatója, egyben a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub egyik alapítója, Bródi Elizabeth, a Bonafarm Zrt. HR üzleti partnere és Kovács Krisztina, a Bonafarm Zrt. HR koordinátora; míg a Mérnöki Kar részéről Dr. Szepesi-Bencsik Dóra PhD főiskolai docens; a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub kari koordinátora szervezi.

A szakmai klub célja, hogy az elkötelezett, tehetséges élelmiszermérnök hallgatók számára lehetőséget nyújtson az intenzív szakmai fejlődésre, izgalmas problémák megoldásán dolgozhassanak és gyakorlati projektekben próbálhassák ki magukat a régió meghatározó élelmiszeripari vállalatainak szakértői segítségével. A szakmai közösség egyedülálló lehetőséget biztosít a felvételt nyert hallgatóknak, hogy már az egyetemi tanulmányaik alatt gyakorlati tudást szerezzenek, valamint valós vállalati problémákkal találkozzanak, azok megoldásán dolgozzanak. Egyúttal megismerik a professzionális üzleti környezet elvárásait, kihívásait is.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek