Accenture_1170

Együttműködési megállapodás az Accenture Magyarország és a Mérnöki Kar között

2023. április 14-én kötött együttműködési megállapodást az Accenture Magyarország és az SZTE Mérnöki Kar.

A tervezett együttműködés egyik fő területe a hallgatók képzése, illetve foglalkoztatása. A közeljövőben az Accenture Magyarország munkatársai a Mérnöki Karon mutatják be a vállalat tevékenységét.

Új partnerünk, az Accenture egy globális IT-szolgáltató vállalat, amely üzleti- és stratégiai tanácsadást, szakértői digitális- és technológiai megoldásokat, valamint outsourcing tevékenységeket kínál több mint 7000 ügyfelének világszerte. Egyedülállóan hangolja össze és egyesíti a több mint 40 iparágat átfogó páratlan tapasztalatát és egyedi képességeit, amelynek révén vezető szerepet tölt be a digitalizáció, a felhő alapú technológiák és a biztonság terén, melynek sikerességét az előző pénzügyi évben elért 50,5 milliárd dolláros bevétele is tükrözi.

A világszinten több mint 120 országban jelenlévő, 710 ezer kollégát foglalkoztató vállalat Magyarországon is jelen van már 30 éve. Budapesten több mint 600 fős létszámmal, technológiai tanácsadási, mérnök és informatikus munkatársaival, azon dolgoznak, hogy új lehetőségekkel segítsék a hazai és külföldi vezető vállalatok és szervezetek fejlődését.


Az eseményen készült képek az alábbi galériában megtekinthetők!


IMG_3614