TDK_fejlec_KESKENY

Újra sikeresen pályázott a Mérnöki Kar TDK rendezvények lebonyolítására

A Nemzeti Tehetség Program keretében "Az Országos Tudományos Diákköri Konferencián, valamint tudományos műhelyein való részvétel és a lebonyolítási feladatok ellátása" címmel kiírt pályázatra az SZTE Mérnöki Kar sikeres pályázatot nyújtott be 2022. tavaszán.

A közelmúltban kapott támogató értesítés értelmében a Kar a 2022/23-as tanév során megvalósítandó TDK rendezvények, valamint kapcsolódó események lebonyolítására 2 250 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült, amely a projekt időtartama alatt, 2022. július 1. és 2023. június 30. között használható fel.

A pályázat célja az SZTE Mérnöki Kar Tudományos Diákköri műhelyének és rendezvényeinek a támogatása, amely keretén belül a 2022/23-as tanévben két kari TDK kerül megrendezésre. Ezzel összefüggésben a TDK iránt érdeklődő hallgatók számára tudományos és szakmai attitűdök kibontakozását segítő kurzus kerül lebonyolításra, mely hozzájárul a résztvevők kari TDK-ra és a XXXVI. OTDK-n való részvételére való felkészítéséhez. A projekt keretében a TDK-n résztvevő hallgatók számára lehetővé válik hazai és/vagy nemzetközi konferencián való részvétel is.

A projekt a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával valósul meg.


45_TDK_logok2