tdk_borito2

Őszi Tudományos Diákköri Konferencia a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán 2018. november 21-én tartották meg az őszi Tudományos Diákköri Konferenciát.

Ez alkalommal hét szekcióban mérték össze a versenyzők tudásukat: élelmiszertechnológia, élelmiszertudomány és környezet-biotechnológia; műszaki és ökonómia tárgykörben.

A szakmai zsűri és a szekció titkárok lelkiismeretes munkáját emléklap adományozásával ismerte el a Mérnöki Kar dékánja, Dr. habil. Bíró István.

A rendezvény támogatója az SZTE MK Hallgatói Önkormányzata és a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub és a Bonafarm Csoport volt.

Mialatt a zsűri eredményére vártak a vendégek, Prof. Dr. Véha Antal invitálására részt vehettek a Dr. Horváth Károlyról elnevezett terem ünnepélyes avatóján.

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karának Hallgatói Önkormányzata biztosította a díjazottaknak a pénzjutalmat. Ezek átvételének módjáról a Mérnöki Kar Hallgatói Önkormányzatának alelnöke, Laurinyecz Nóra tájékoztatta a versenyzőket.

A díjakat a helyezettek a Mérnöki Kar dékánjától, Dr. habil. Bíró Istvántól vették át.

A Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub és a Bonafarm Csoport különdíjait Bencsik Dóra tanársegéd asszony adta át.

 TDK

Csoportkép a díjazottakkal az SZTE MK őszi Tudományos Diákköri Konferenciáján

Fotó: Dani Géza

 

A díjkiosztó ünnepség végén Joóné Muhi Piroska, a Tudományos Diákköri Tanács titkára a maga és a TDT elnöke, Dr. habil. Zsótér Brigitta nevében gratulált a versenyzőknek és a felkészítő tanáraiknak, valamint megköszönte a zsűri, a TDK szervezésében résztvevő kollégák, demonstrátorok, HÖK képviselők fáradságot nem ismerő, áldozatos munkáját.

További, Dani Géza által készített fényképek az alábbi galériában érhetők el:

TDKkisképek.zip