Bezár

Hírarchívum

Meghívó könyvbemutatóra

Meghívó könyvbemutatóra

2017. december 06.
1 perc

Prof. Dr. Balogh Sándor „Alternatív táplálékválasztás” címmel hirdetett választható tantárgyának ismeretanyagát az Oriold Kiadó könyv formájában megjelentette.


Prof. Dr. Balogh Sándor könyve 14 fejezetből áll, terjedelme 440 oldal. Felöleli az alternatív táplálékválasztás hagyományos és mai formáit és azokról, alkalmazásukról tudományosan megalapozott, kritikus álláspontot foglal el. Bemutatja, hogy a divatos áramlatok miképpen lépnek fel az élelmiszeripar, illetőleg a gyártott élelmiszerek ellen. Mintegy 110 féle divatdiétát mutat be, értékelve és jellegük szerint csoportosítva azokat. Az étrendfüggő és táplálkozási betegségekben szenvedők táplálékválasztásának is szentel egy fejezetet.


Az alternatív táplálékválasztás iránt érdeklődők számára értékes karácsonyi ajándék is lehet ez a kötet.


A könyv szegedi bemutatóját 2017. december 12-én, kedden délután 17 órakor a TIK-ben, a III. szeminárium teremben tartják. A kötet az Egyetemi Jegyzetboltban megvásárolható.


A bemutatóra mindenkit tisztelettel meghívunk. A bemutató után könyvdedikálásra is lesz lehetőség.


További részletek a könyvről: http://hu.orioldbooks.com/Dr._Balogh_Sandor_-_Alternativ_taplalkozas-valaszthato_taplalekaink_-_konyvbemutato
Prof. Dr. Balogh Sándor: Alternatív táplálkozás - választható táplálékaink


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek