19_Prezilimpia_keskeny

Hallgatói siker az idei Prezilimpián

A szegedi Prezilimpia döntőben szerepelt sikeresen harmadéves hallgatónk.

Az idei Prezilimpia a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara, az SZTE Junior Akadémia, a szegedi Ezabeszéd Toastmasters Retorika Klub és a Philip Morris Magyarország közös szervezésében valósult meg, a döntőre a Szent-Györgyi Albert Agóra Informatóriumában került sor. A Szegeden megtartott döntőre a Szegedi Tudományegyetemről, a Budapesti Metropolitan Egyetemről, és az ELTE-ről kerültek be hallgatók, összesen tízen, köztük a Mérnöki Kar harmadéves élelmiszermérnök hallgatója, Békési Róbert György.

 

A versenyzők prezentációs képességekben mérték össze tudásukat magyar és angol nyelvű előadások megtartásával, a tudatos fogyasztás, az ártalomcsökkentés és a fenntarthatóság témák egyikében. A rangos verseny szakmai zsűrijében Sváby András, televíziós szerkesztő, Vizi Tamás a versenyt támogató Philip Morris Magyarország Kft. egyik vezetője, és Badó Attila, az SZTE ÁJTK oktatója, az SZTE Junior Akadémiájának vezetője értékelte az elhangzott prezentációkat.

 

Békési Róbert György harmadéves élelmiszermérnök hallgatónk az SZTE Prezilimpia - prezentációs tehetségkutató verseny döntőjében különdíjat nyert, melyhez szeretettel gratulálunk!