Bezár

Hírarchívum

talent_borito

Május 22-ig meghosszabbították a Vállalati és TALENT Ösztöndíjakra történő jelentkezési határidőt!

Május 22-ig meghosszabbították a Vállalati és TALENT Ösztöndíjakra történő jelentkezési határidőt!

2024. május 10.
2 perc

Meghosszabbításra került a Talent és Vállalati ösztöndíjak beadási határideje a hétvégi MODULO-s karbantartás miatt! Az új határidő 2024. május 22.

A Szegedi Tudományegyetem számos ösztöndíjjal próbálja támogatni az egyetem kiemelkedő tanulmányi, illetve versenyeredményeket felsorakoztató hallgatóit. Így az SZTE Mérnöki Kar diákjai is számos ösztöndíjlehetőséget pályázhatnak meg.

A Szegedi Tehetséggondozó Tanács Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatával, és a Pro Talentis Universitatis Alapítvánnyal együttműködve minden év tavaszán meghirdeti a TALENT ösztöndíjat és kiválósági listát. A Szegedi Tudományegyetem hallgatói egyszeri 20 ezer és 100 ezer ft-os díjazást nyerhetnek.

2024. május 22-ig a Kiválósági Listára három fő kategóriában lehet pályázni: graduális képzésben résztvevők (ezen belül tudományterületenként alkategóriákban), sportolók, művészek jelentkezhetnek. A Talent ösztöndíjra és Kiválósági Listára a MODULO rendszerén keresztül adható be pályázat itt. Az Esélyegyenlőségi Talent ösztöndíjra szintén a MODULO rendszerén adható be pályázat itt.

Minden év tavaszán elérkezik az idő a Vállalati Ösztöndíjakra történő jelentkezésre is. 2024. május 22-ig lehet beadni ezen pályázatokat is. A különböző cégek felhívására egyenként lehet jelentkezni. Többek között a Bánffi & Bánffi KFT., a ContiTech Rubber Industrial Kft., a Givaudan, a Pick Zrt. és Sole-Mizo Zrt. ösztöndíjaira pályázhatnak az érdeklődők.

A részletes pályázati felhívás IDE kattintva érhető el.

Sok sikert és kívánunk a pályatokhoz mérnökhallgatóinknak!

Nyitókép: SZTE Junior Akadémia

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek