Bezár

Hírarchívum

disznotor_2024_borito

Idén februárban is megrendezésre kerül az „eMKás Disznótor”

Idén februárban is megrendezésre kerül az „eMKás Disznótor”

2024. február 01.
1 perc

2024. február 15-én számos kikapcsolódási lehetőséggel várja az SZTE Mérnöki Kar Hallgatói Önkormányzata a Mérnöki Kar hallgatóit, oktatóit és munkatársait a Kar Kollégiumában megrendezésre kerülő hagyományos disznóvágásra.

Az SZTE Mérnöki Kar Hallgatói Önkormányzata szeretettel várja minden olyan vállalkozó szellemű mérnökhallgatónkat, munkatársunkat, aki megcsillogtatná főzőtudását hagyományőrző Disznótorunkon.


Csapatversenyeket tekintve két kategóriában van lehetőség nevezni: bográcsozás vagy kolbásztöltés. Csapatonként a nevezési díj 15.000 forint, amely tartalmazza az alapanyagokat, kolbásztöltés esetén kolbászhúst (10 kg) + töltőbelet, bográcsozás esetén sertéscombot (3,5 kg), gázpalackot. Gázrózsát korlátozott mennyiségben tudnak biztosítani. A nevezési díjat február 12-14. között van lehetőség befizetni, az MK HÖK Irodában.


A szervezők maximum 20 db, 10-15 fős csapatok nevezését tudják fogadni. Az elkészült műveket a zsűritagok a következő szempontok alapján fogják bírálni: tálalás, érzékszervi bírálat, feldolgozás, csapategyenruha, illetve vesztegetés.


Akik a csapatversenyen nem szeretnének részt venni, őket is rengeteg színes programlehetőséggel várják a szervezők. A jó hangulatról két zenész fog gondoskodni. Többek között zsákban futás, célba dobás, lekváros kenyér evő verseny, napközbeni vetélkedők és disznóforgatás nyárson programokkal várják a résztvevőket az MK HÖK tagjai és segítői.


Csapatversenyekre ezen a linken keresztül lehet regisztrálni.


A Facebook esemény ide kattintva érhető el.


Nyitókép: SZTE MK HÖK

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek