edgekupa

Hallgatói siker az EDGE Vándorkupán

Az Enterprise Group – PLM üzletága idén is megrendezte az EDGE Vándorkupa 2021 szakmai versenyét, melynek célja a magyarországi SOLID EDGE és EDGECAM felhasználók munkáinak bemutatása, a szakmai elismertség növelése és a közösségépítés.

Az Enterprise Group – PLM üzletága által meghirdetett EDGE Vándorkupa 2021 szakmai versenyre a vállalkozás ipari és oktatási ügyfelei SOLID EDGE és EDGECAM kategóriában nyújthattak be pályamunkát. Az oktatási különdíjra olyan diák jelentkezését várták, aki a 2020/2021-es tanévben hallgatója volt magyar anyanyelvű közép- vagy felsőfokú intézménynek, és használja a SOLID EDGE szoftver oktatási verzióját. A versenyre bármilyen SOLID EDGE-ben készített modell benevezhető volt, a pályamunkák elbírálása során elsősorban a mérnöki találékonyság, a műszaki kihívás megoldása és a kivitelezés minősége volt a mérvadó.

Generative_render

Az EDGE Vándorkupa 2021 szakmai díj SOLID EDGE oktatási különdíjat az SZTE Mérnöki Kar hallgatója, Gégény Ádám nyerte el. Pályamunkája egy fogaskerékpárt tartalmazó hatjómű volt, melynek az oldalfala generatív tervezéssel került kialakításra. A megmérettetésben a hallgatónk egy teljesen ismeretlen mezőnyben állta meg a helyét, hiszen az online formában megrendezett versenyben a többi versenyző pályamunkájáról semmilyen információ nem állt rendelkezésére.

Ezúton gratulálunk a sikeres szerepléshez!