Bezár

Hírarchívum

NFOD_ert2021

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázatok eredménye

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázatok eredménye

2021. július 21.
2 perc

Frissítve az SZTE NFÖ bizottság rangsorával.

Az SZTE Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottság 2021. július 20. napján rangsorolta az ösztöndíjra pályázókat.

Ide kattintva letölthető a bizottság által egyhangúlag jóváhagyott kari lista.


Az egyszerűsített jogorvoslati kérelmüket az oktatási rektorhelyettesnek címezve, a Kar Dékáni Hivatalába juttassák el legkésőbb 2021. július 26. (hétfő) éjfélig.


A Mérnöki Kar Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottsága értékelte a 22 db beérkezett pályázatot.

Az értékelés során – az Egyetemi Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Szabályzat alapján – meghatározásra került az érvényes pályázatok köre.

Kizárásra kerültek azok a pályázók, akiknek a pályázati időszakban volt olyan kötelezően teljesítendő felvett kurzusuk, amit nem teljesítettek, vagy a hagyományos tanulmányi átlaguk nem érte el a 4,5-öt.

Az érvényes pályázatok száma 15, a kizárt pályázatok száma 7. A Bizottság minden érvényes pályázatot részletesen értékelt a kari pontszámítási elvek alapján.

A Mérnöki Kar kerete a 2021/2022-es tanévre a nemzeti felsőoktatási ösztöndíjra 5 fő, illetve a kiemelt ösztöndíjra is 5 fő. Ezen kívül a Bizottság 1-1 fő póttagot is megjelölt, aki jelen esetben nem részesül ösztöndíjban, csak speciális esetben kerülhet az ösztöndíjasok közé.

A Kari lista jelenleg javaslat. A végleges döntést az SZTE NFÖ bizottság hozza meg.

 

Az a pályázó, akit a Kari Bizottság elutasított, és az elutasítással nem ért egyet, az elutasító határozat ellen, a rangsorolt lista közzétételétől számított három napon belül, jelen esetben július 12. (hétfő) 15.00 óráig az SZTE Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Szabályzatának III. fejezetében foglaltak szerint terjeszthet elő- a Kar dékánjának címzett- jogorvoslati kérelmet.

 

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Pályázat MK lista javaslat letölthető (pdf)Hovorkáné Dr. Horváth Zsuzsanna

oktatási és általános dékánhelyettes

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek