TDK-sok bemutatkozó eseménye, toborzás az SZTE Mérnöki Karán

2020. szeptember 10-én online rendezték meg a TDK-sok bemutatkozó, toborzó eseményét a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán.

A rendezvény szervezői, Joóné Muhi Piroska, a Tudományos Diákköri Tanács titkára és Dr. habil. Zsótér Brigitta egyetemi docens, a kar tehetséggondozásért felelős dékáni megbízottja üdvözölték az érdeklődő Mérnöki Karos hallgatókat. Joóné Muhi Piroska ismertetőt tartott a Tudományos Diákköri Tanács működéséről, rendezvényeiről, valamint arról, hogy hogyan lehet bekapcsolódni a TDT munkájába.


 

Ezt követően Dr. habil. Zsótér Brigitta felkérte a már tudományos diákköri munkába bevont online jelenlévő demonstrátorait: a kétszeres ÚNKP ösztöndíjas Bagi Bencét, az idén szintén ÚNKP ösztöndíjat nyert Major Dórát és a kétszeres vállalati ösztöndíjas Zaka Norbertet, hogy tartsák meg TDK népszerűsítő előadásukat.

 

 

 



 

 

A rendezvény finanszírozásában közreműködött az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Emberi Erőforrások Támogatáskezelő és a Nemzeti Tehetségprogram „A hazai Tudományos Diákköri műhelyek rendezvényeinek támogatása” című és NTP-HHTDK-19-0001 számú pályázaton keresztül.