Élelmiszeripari modernizációs HACKATHON verseny!

A magyarországi EIT Food Hub, a CAMPDEN BRI Magyarország Nonprofit Kft. az EIT Food-dal és az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel közösen ezúton idén is szeretettel meghívja a vállalkozó kedvű Hallgatókat innovációs projektversenyére.


A XXI. századi digitalizációs technológiák alkalmazása napjaink meghatározója. Informatikai szempontból az élelmiszeripar az egyik legtöbb lehetőséget magában hordozó iparág. Most Rajtatok a sor, hogy kipróbáljátok magatokat!

Várunk minden lelkes, fiatal BSc, MSc, vagy PhD. hallgatót az élelmiszertudomány, biotechnológia, az informatika, a mechatronika és automatizálás területéről, akik szeretnének valami nagyszerűt alkotni!


Jelentkezz egyénileg, vagy csapatban! Gyertek el a HACKATHONRA, alkossatok 5-6 fős csapatokat és dolgozzátok ki innovatív projektötleteket!


Az idei HACKATHON témája:


ÉLELMISZERIPARI MODERNIZÁCIÓ A DIGITALIZÁCIÓ ÉS AZ IPAR 4.0 ESZKÖZEIVEL

A városi élelmiszer-ellátó láncok átalakítása az élelmiszer veszteségek csökkentése érdekében digitalizációs megoldásokkal


Ha nincs ötleted, az sem baj, segítünk! Szakértő mentoraink segítségetekre lesznek.


A rendezvény időpontja: 2020. november 6-8.


A rendezvény ONLINE kerül megrendezésre.


Díjazás:


Fődíj: 500.000 Ft / csapat (nettó)

2. díj: 250.000 Ft / csapat (nettó)

3. díj: 150.000 Ft / csapat (nettó)


A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni 2020. november 3-ig a REGISZTRÁCIÓS LAP kitöltésével lehet: https://docs.google.com/forms/d/1UvvmGmKYzO5oZ9SKg8LN0dOGq4H4RvfTDxaomhaTZdM/edit?usp=sharing


A rendezvény részletes programtervét és a témák pontos címeit hamarosan közzé tesszük.


Élelmiszeripari digitalizáció a Facebook-on itt, az esemény FB oldala pedigitt érhető el.


További információkért kövessétek az Élelmiszeripari digitalizáció Facebook oldalt, illetve keressétek Parrag Viktóriát (v.parrag@campdenkht.com), Varsányi Kingát (k.varsanyi@campdenkht.com), vagy Tarcsi Ádámot (ade@inf.elte.hu).


Várjuk jelentkezésedet! Legyél Te is a HACKATHON-Team tagja!