Bezár

Hírarchívum

MLBKT_kongresszus_2017_SZTE_MK

Országos Hallgatói Konferencia logisztika szakosoknak

Országos Hallgatói Konferencia logisztika szakosoknak

2017. szeptember 25.
1 perc

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság az Országos Hallgatói Konferencia nappali tagozatos és 26 év alatti esti vagy levelező hallgató résztvevőit idén is ingyenesen látja vendégül a háromnapos kongresszus teljes első napján.


A konferencián a hallgatóknak lehetőségük adódik arra, hogy interaktív kerekasztal-beszélgetéseken vegyenek részt gyakorló logisztikai szakemberekkel, ahol bármilyen szakmájukkal vagy karrierjükkel kapcsolatos kérdést feltehetnek, ismerkedjenek más egyetemek diákjaival és szakmai előadásokat hallgassanak meg.

 

Miért érdemes részt venni a konferencián?

  • Hallgatóként közel 300 logisztikai és beszerzési szakemberrel és az ország minden pontjáról érkező hallgatótársaiddal találkozhatsz.
  • Idén is egy interaktív, kötetlen hallgatói konferencián vehetsz részt, melynek során minden olyan kérdést feltehetsz, amelyet eddig nem mertél, vagy nem volt módod feltenni!
  • A hallgatói konferencián olyan kérdéseket feszegetünk, amelyek segítenek, hogy könnyebben megtaláld a helyed választott szakmádban.

 

Helyszín: Siófok, Hotel Azúr****

 

Időpont: 2017. november 15. 10.00 órától

 

Jelentkezési határidő: 2017. október 25.

 

 

Az MLBKT 25. Kongresszusának honlapján további tájékoztatás olvasható a hallgatói konferencia részleteiről és a jelentkezésről.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek