Bezár

Hírarchívum

KIR_MIR

Környezetirányítási Rendszer BELSŐ AUDITOR képzés indul

Környezetirányítási Rendszer BELSŐ AUDITOR képzés indul

2017. március 16.
2 perc

Az SZTE Mérnöki Kara Környezetirányítási Rendszer BELSŐ AUDITOR képzést hirdet.
Jelentkezési határidő: 2017. március 31. péntekA képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az ISO 14001 szabvány követelményeinek megfelelő környezetirányítási rendszer (KIR)

  • működtetését,
  • felülvizsgálatát
  • környezeti tervezés módszereit;
  • képessé váljanak a KIR belső auditjainak tervezésére, előkészítésére, lefolytatására és dokumentálására,
  • amit az új szabványról (ISO 14001:2015) tudni kell.

Kiknek ajánljuk a képzést?


Napjainkba sok vállalat rendelkezik tanúsított környezetirányítási rendszerrel, vagy a rendszer kiépítését tervezi, vagy végzi. A rendszer eredményes alkalmazásával meghatározottá válnak a környezetirányítással kapcsolatos feladatok, felelősségek, összhangban a gazdasági és társadalmi szükségletekkel és a környezetvédelem időszerű feladataival. E vállalatoknál a belső auditorokra (képességeikre, ismereteikre és látásmódjukra), jelentős feladat hárul a rendszerépítéstől, annak működtetésén keresztül a fejlesztési folyamatok meghatározásáig.

A képzést elsősorban vállalati vezetőknek és belső auditoroknak ajánljuk, akik a vállalatirányítási rendszerek iránt elkötelezettek, úgy érzik, hogy további eredményes munkájukat elősegíti a belső auditori végzettség is.

Sikeres vizsga esetén igazolást kapnak a képzés elvégzéséről.

A képzés jelentkezés előfeltételei: Hallgatói jogviszony a Szegedi Tudományegyetem nappali tagozatán. (Létszámtól függően levelező tagozaton tanulók jelentkezését is elfogadjuk.)

A képzés költsége: 20.000, Ft + ÁFA/fő (azaz bruttó: 25.400, - Ft/fő)

Idegen nyelvű bizonyítvány díja: - bruttó- 1500 Ft/ nyelv

A képzés tervezett időpontja: 2017. április 07. (péntek) - első nap ÉS április 08. (szombat) - második nap

A képzés helye: 6724 Szeged, Mars tér 7. Kiselőadó

Az oktató neve: Kirizs Tibor – vezető auditor

A jelentkezés határideje: 2017. március 31. (péntek)

A jelentkezés módja: A kitöltött jelentkezési lapot az azon szereplő címre kell eljuttatni elektronikusan vagy papír alapon.

A képzési díj befizetése: A Mérnöki Kar Gazdasági Ügyek Titkárságán (6724 Szeged, Mars tér 7.) kell befizetni Molnár Zsuzsannánál munkaidőben legkésőbb 2017. április 5-ig.


A képzés létszáma: A képzést minimum 15 főtől indítjuk, a hatékony munkavégzés miatt a csoportlétszám maximum 25 fő lehet. Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a 12 főt, nem tudjuk a képzést elindítani a fent megadott időpontban. Ez esetben a befizetett összeget a kívánság szerint visszafizetjük, vagy a következő képzésnél számítjuk be. 25 fő feletti jelentkezés estén, a létszám feletti hallgatóknak későbbi időpontban szervezzük meg a képzést.


Jelentkezési lap letölthető >>>IDE<<< kattintva!

A jelentkezés elfogadási időrendben történik, azonban előnyben részesülnek a 2016/2017 tanévben záróvizsgázó hallgatók!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek