Bezár

Hírek

Prezilimpia_2024

Mérnöki Karos siker az SZTE Prezilimpia országos döntőjén

Mérnöki Karos siker az SZTE Prezilimpia országos döntőjén

2024. május 10.
1 perc

A 2024-es SZTE Prezilimpia hallgatói prezentációs versenyét idén a Mérnöki Kar élelmiszermérnök hallgatója nyerte meg „Nem volt mindennapi…” című előadásával.

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy az idei SZTE Prezilimpia országos döntőjének győztese Urr Tímea Lilla, első évfolyamos élelmiszermérnök hallgatónk. Mérnökhallgatónk nem csak az iskolapadban mutatja meg tehetségét és rátermettségét, hanem különböző versenyek mellett a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klubban is fejleszti tudását.

Lilla élelmiszermérnök hallgatónk felkészülésében Vizi Noémi, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának oktatója volt segítségére, aki Prezentációs technikákat oktat a közgazdász hallgatók részére.

Az SZTE Gazdaságtudományi Kara, az SZTE Junior Akadémia és a szegedi Ezabeszéd Toastmasters Retorika Klub a Diákhitel Központ közreműködésével szervezte meg a megmérettetést. Az idei verseny témája az “Iskolák, közösségek, értékek” volt. Ezen témakörökön belül szabadon választott tartalmat ismertethettek a résztvevők a zsűri előtt maximum 8 percben, magyar vagy angol nyelven. A döntőt kari fordulók előzték meg.

Gratulálunk hallgatónknak, és sok sikert kívánunk neki a jövőre nézve! Hajrá SZTE-MK!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek