SZTE MK 2024. április

2024. április 29.

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán fizikát jókedvvel tanító, Pappné Dr. Sziládi Katalinnal beszélgettünk, akihez a Gépészeti Intézet és az SZTE Skywalkers rakétaépítőcsapat is fűződik.

2024. április 26.

Idén 2024. április 22 – 26 között került megrendezésre a Fenntarthatósági Témahét, melynek keretében az Önkéntes program részeként a Mérnöki Kar Biológiai Rendszerek Műszaki Intézete is vállalkozott iskolai csoport fogadására két rendhagyó foglalkozás keretében.

2024. április 25.

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán élelmiszermérnök hallgatók által szerveződő, immár hagyománynak számító IV. Élelmiszeripari Kávéház alkalmával ismét érdekes beszélgetésnek lehettek részesei az érdeklődők.

2024. április 09.

Az SZTE Állásbörzét április 23-án, a Felkészítő Programokat április 18-22. között rendezi az UniServ SZTE Kft. és az SZTE Karrier Iroda. A börzén immáron 58 kiállító vállalattal találkozhatnak az érdeklődők.

2024. április 09.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara és az SZTE Junior Akadémia együttműködésben a szegedi Ezabeszéd Toastmasters Retorika Klubbal idén is megrendezi az SZTE-PREZILIMPIA versenyt.

2024. április 04.

A környezettudatosság, fenntartható mérnöki szemléletmód kialakítása céljából Fenntarthatósági hetet szervezett a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara.

2024. április 03.

Az SZTE Mérnöki Kar, a Szegedi Izraelita Hitközség és az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Csongrád Megyei Szervezetének képviselői szándéknyilatkozatot írtak alá Váradi Péter születésének 100. évfordulójának emlékéül szolgáló rendezvénysorozat szervezése céljából.