Kiemelt hírek

2024. április 09.

Az SZTE Állásbörzét április 23-án, a Felkészítő Programokat április 18-22. között rendezi az UniServ SZTE Kft. és az SZTE Karrier Iroda. A börzén immáron 58 kiállító vállalattal találkozhatnak az érdeklődők.

2024. március 29.

Prof. Dr. Véha Antal több, mint négyévtizedes oktatói munkája során élelmiszermérnök hallgatók generációinak adta, és adja át jelenleg is tudását, szakmai tapasztalatait. Az SZTE Mérnöki Kara Pro Facultate oktatói nívódíjjal ismerte el munkáját.

2024. április 04.

A környezettudatosság, fenntartható mérnöki szemléletmód kialakítása céljából Fenntarthatósági hetet szervezett a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara.

2024. március 28.

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara március 18-22. között CEEPUS, ERASMUS+ és ERASMUS+ BIP hallgatókat és oktatókat látott vendégül nemzetközi mobilitási kapcsolatai keretében.

2024. március 19.

Kecskeméten tartották az Archenerg Klaszter 2024-es tisztújító ülését, ahol Prof. Dr. Bíró István, az SZTE Mérnöki Karának dékánja vette át a klaszter elnöki tisztségét. Az alelnöki pozíciók közül pedig egyet Dr. Nagy Gyula, az IKIKK Oktatás Modernizációs és Innovációs Klaszter Élethosszig Tartó Tanulás Fejlesztési Program vezetője és a Földrajzi és Földtudományi Intézet adjunktusa látja el.

2024. február 22.

Több mint 40 éves példaértékű szakmai munkájának elismeréseként az SZTE Mérnöki Kar Prof. Dr. Hodúr Cecília részére Pro Facultate oktatói nívódíjat adományozott. Ez alkalomból oktatói-kutatói pályájáról kérdeztük.

2024. február 19.

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar a már jól bevált, hagyománynak számító Duális és Kooperatív Börzéjét idén februárban is megrendezte, mely több, mint 200 látogatót vonzott.