Friss hírek

2022. június 13.

A Mérnöki Kar kezdeményezésére ezúttal a Kiskunhalasi Szakképzési Centrummal, valamint a Gyulai Szakképzési Centrummal került aláírásra együttműködési megállapodás.

2022. június 03.

Szívesen kieresztenéd a gőzt mielőtt megtudod, hogy felvettek az Egyetemre? Van egy jó hírünk a számodra: Érettségi after partyt szervez a Szegedi Tudományegyetem!

2022. június 13.

2022. májusában ismét személyes jelenléttel került megrendezésre Karunkon a Duális és Kooperatív Börze.

2022. június 02.

A Szegedi Tudományegyetem az Egyetemi Innovációs Ökoszisztéma projekt keretében pályázatot hirdetett a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával.

2022. május 30.

A Szlovák Mezőgazdasági Egyetem Közgazdaságtudományi és Gazdálkodástudományi Kara szervezésében, a 17. Nemzetközi Tudományos Napokhoz kapcsolódóan került sor a VISYFARM projekt soron következő találkozójára, melyen Dr. Kis Krisztián és Dr. Nagy Sándor képviselték karunkat.

2022. május 25.

2022. május 25-én köszöntötték a Szegedi Tudományegyetem Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) ösztöndíjasait. Az idei évben 281 hallgató részesült az elismerésben. Ennek köszönhetően 482 millió forint támogatás javította az intézmény kutatási feltételeit. Az eseménynek az SZTE Rektori Hivatala adott otthont, a résztvevőket Prof. Dr. Gellén Klára, az SZTE oktatási rektorhelyettese és Prof. Dr. Badó Attila, az SZTE Junior Akadémia elnöke, az SZTE ÁJTK intézetvezető egyetemi tanára köszöntötte.