Bezár

Hírek

Csillagaszat_napja_A_mernoki_Karon

Szeretettel várja a csillagászat iránt érdeklődőket az SZTE Mérnöki Kara

Szeretettel várja a csillagászat iránt érdeklődőket az SZTE Mérnöki Kara

2024. május 09.
1 perc

2024. május 13-án, 17 órától szeretettel vár minden csillagászat iránt érdeklődőt a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara, a Csillagászat Napja alkalmából megrendezésre kerülő rendezvényén.

17:00 órától Dr. Vinkó József, a Konkoly Thege Miklós Csillagászati Intézet csillagászának "Csillagászat az űrkorszakban" című előadásának részesei lehetnek a kíváncsiskodók.

17:30-tól a Szegedi Tudományegyetem rakétaépítő csapatának, azaz az SZTE Skywalkersnek a történetét és munkásságát ismerheti meg a közönség Tatai Ákos csapatvezető előadásában, aki "Tervektől a rakétáig" című előadásával készül az eseményre.

18 órától Rozgonyi Ildikó „Emlékszel?” című csillagászati kiállítás megnyitójára kerül sor, aki a Fotó-Kulturális Kapcsolatok Egyesületének tagja és fotósa.

Az est háziasszonya Pappné Dr. Sziládi Katalin lesz, az SZTE Mérnöki Kar Gépészeti Intézetének intézetvezető-helyettese, főiskolai docense, a kar csillagász-fizikusa.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk eseményünkre 2024. május 13-án, hétfőn, 17:00 órától a Szeged, Moszkvai krt. 9. szám alatt.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek