Bezár

Hírek

Main_Press_Release_Visual_-_Phase_1

Pályázati felhívás – GAEA Challenge innovációs program

Pályázati felhívás – GAEA Challenge innovációs program

2024. április 30.
2 perc

A jelentkezés során a szervezők azon innovatív ötleteket várják, amelyek az Európai energetikai függetlenség előmozdítását célozzák. Az elsőként regisztráló 10 csapat 300 EUR támogatást kaphat a felkészüléshez. Csatlakozzatok a fenntartható innováció élvonalához!

A GAEA Challenge egy átfogó innovációs program, amelyet azok számára terveztek, akik új ötletet, koncepciót szeretnének kidolgozni vagy már meglévő ötleteiket szeretnék fejleszteni tovább, egészen startupjuk bejegyzéséig.

A cél az európai energiaautonómia kihívásaira választ találni!

Add le jelentkezésedet legkésőbb május 12-ig és a négyhetes előkészítő program során segítünk egy akár teljesen új ötlet kidolgozásában, új csapatok kialakításában!

Már van projekt, amin dolgozol, van egy jól működő csapatod? Használjátok ki együtt az előkészítő programot, finomítsatok az ötleteteken és készüljetek velünk a nemzeti döntőre, ahonnan a legjobb öt magyar csapat jut majd tovább az Interregionális Pitch Versenyre!

Az elsőként regisztráló 10 csapat 300 EUR támogatást kaphat a felkészüléshez!

Éljetek a lehetőséggel, az összesen 30.000 EUR összértékű szakmai és üzleti mentoring lehetőségével, legyetek ti a legjobbak, nyerjétek meg a 3000 EUR fődíjat és alapítsátok meg saját greentech startupotokat!

A fókuszterületek:

• nyersanyag-kitermelés és feldolgozás (új technológiák, automatizálás, biztonságtechnika, költséghatékonyság, környezeti hatás, hulladékcsökkentés)

• újrahasznosítás (begyűjtés, válogatás, szétszerelés, anyagok szétválasztása, upcycling)

• veszélyes és mérgező anyagok kiváltása

• körforgásos gazdaság (termékek várható élettartamának javítása, termék, mint szolgáltatás üzleti modell, megosztás, körforgásos gazdasághoz illeszkedő termék design)

• energiahatékonyság (tárolás, megújuló energiatermelők integrálása, energiahatékony épület design, fenntartható (elektromos) közlekedés és szállítmányozás, smart grid)

Jelentkezési határidő a négyhetes előkészítő programba: 2024.05.12.

Tudjatok meg többet:

https://gaeachallenge.eu/

És jelentkezzetek!

https://gaea.mantisims.gr/call/65eeb7ce336ff/

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek