Bezár

Hírarchívum

48_TDK_Pro_Scientia

TDK népszerűsítő, hagyományos rendezvény a Mérnöki Karon

TDK népszerűsítő, hagyományos rendezvény a Mérnöki Karon

2023. november 29.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar Tudományos Diákköri Tanácsa 2023. november 22-én rendezte meg az évek óta, lassan hagyománnyá váló Kötetlen beszélgetéssel egybekötött Pro Scientia Aranyérmes és OTDK helyezett által tartott szakmai előadást TDK-zó hallgatók számára. A kar Pro Scientia Aranyérmes, valamint az OTDK-n 1. és 2. helyezést is elért hallgatója, Dobozi Réka tartott szakmai előadást.


A rendezvény célja a hallgatóság motiválása és későbbi bevonása a tudományos diákköri munkába. Az előadó röviden ismertette a kutatási témáját, majd arra helyezte a hangsúlyt, hogy bemutassa saját példáján keresztül a TDK-zás folyamatát és a kutatómunkához társuló, az egyetemi évek alatt elérhető pályázatokat, ösztöndíjakat és számtalan lehetőséget. A rendezvényt Dr. habil. Zsótér Brigitta tehetséggondozásért felelős dékáni megbízott (TDT elnök) és Joóné Muhi Piroska TDT titkár szervezte.


A rendezvény finanszírozásában közreműködött a Kulturális és Innovációs Minisztérium, az Emberi Erőforrások Támogatáskezelő és a Nemzeti Tehetségprogram „Az Országos Tudományos Diákköri Konferencián, valamint tudományos műhelyein való részvétel és a lebonyolítási feladatok ellátása” című és NTP-HHTDK-23-0046 számú pályázaton keresztül.


46_HHTDK_logok

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek