Bezár

Hírarchívum

20231209_nyilt_nap

Számos lehetőséggel várta nyílt napján a Mérnöki Kar a továbbtanulás iránt érdeklődőket

Számos lehetőséggel várta nyílt napján a Mérnöki Kar a továbbtanulás iránt érdeklődőket

2023. december 13.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara 2023. december 9-én tartotta beiskolázási tevékenységéhez tartozó első nyílt napját, melyet 2024. január 20-án fog megismételni.

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán a beiskolázási tevékenységének köszönhetően a kihelyezett nyílt napok mellett, ezen alkalommal saját épületinek falai között várta szeretettel a továbbtanulni szándékozókat.


A nyílt napon résztvevők információt kaphattak az élelmiszermérnök, mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnöki, műszaki menedzser, gépészmérnök, mechatronikai mérnök, ipari termék- és formatervező mérnök alapszakjainkról, valamint okleveles élelmiszermérnök, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök, műszaki menedzser, gépészmérnök, mechatronikai mérnök és táplálkozástudományi mesterképzési szakjainkról.


Emellett a duális és kooperatív képzéssel kapcsolatban is érdeklődhettek a résztvevők. Duális képzéses partnereink közül az ELI-ALPS és a makói Continental munkatársaitól volt lehetőség kérdezni. Az Eötvös Loránd Kollégium is képviseltette magát a nyílt napon.


A Mérnöki Kar nyílt napja (2023.12.09.)


Az SZTE Mérnöki Kar, duális képzési forma és az SZTE Mérnöki Kar Hallgatói Önkormányzatának bemutatását követően szakos tájékoztatón, majd különböző laborlátogatásokon vehettek részt az érdeklődők mind műszaki, mind agrár képzési kínálatunkat tekintve.


A Mérnöki Kar következő nyílt napját 2024. január 20. szombaton tartja, melyre szeretettel várják a pályaválasztás előtt álló diákokat és szülőket egyaránt.

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar felvételi információi ezen a linken érhetőek el.


További képekért, információkért érdemes @szte_mk néven Instagram fiókunkat is meglátogatni.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek