ABB_Mentorprogram_honlap

Ismét mentorprogramot hirdet az ABB!

Az ABB mentorprogramja a műszaki felsőoktatásban tanuló női hallgatóknak szól.

A program célja, hogy erősítse a nők részvételét és növelje munkavállalási kedvet a műszaki vonalon, illetve lehetőséget biztosítson arra, hogy a női hallgatók már tanulmányaik során megismerkedhessenek egy nemzetközi cég termékeivel, szolgáltatásaival, működésével.

A program során maximum 6 fő női hallgató kerül kiválasztásra. A programban résztvevő hallgató a Kiíró cég vezetői és szakemberei közül saját dedikált mentort kap, akikkel a félév során 5 alkalommal (személyes és/vagy online) konzultáción vehet részt. A nyertesek továbbá betekintést nyerhetnek egy multinacionális cég mindennapjaiba, gyárlátogatáson vehetnek részt, megismerkedhetnek az ABB női vezetőivel, HR szakemberektől személyes és/vagy online konzultáció keretében tanácsot kaphatnak a későbbi elhelyezkedéshez, vagy akár gyakornokként aktívan részt vehetnek a munkában. Emellett megismerhetik, hogy milyen különböző életpálya modellek léteznek a műszaki területen.


Határidő

 

A pályázás időtartama: 2021. szeptember 24. és 2021. október 31. között.
A pályázat beadási határideje: 2021. október 31.
A pályázatokat a következő linken keresztül történő jelentkezés formájában várjuk: https://careers.abb/global/en/job/79902505/ABB-Női-mentorprogram
A pályázati kiírással kapcsolatos kérdéseket írásban a kornelia.rada@hu.abb.com címen lehet feltenni 2021. október 31ig. Az email tárgymezőben kérjük feltüntetni: „ABB Női mentorprogram”


A részletes pályázati kiírás ITT letölthető.