Kötetlen beszélgetéssel egybekötött Pro Scientia Aranyérmes hallgató szakmai előadása az SZTE Mérnöki Karán

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar Tudományos Diákköri Tanácsa 2020. szeptember 10-én a kar Pro Scientia Aranyérmes hallgatójának, Szerencsés Szabolcsnak a közreműködésével kötetlen beszélgetéssel egybekötött szakmai előadást szervezett.

Az esemény rendhagyó módon online került lebonyolításra. A rendezvény célja a hallgatóság motiválása és későbbi bevonása a tudományos diákköri munkába.

Dr. habil. Zsótér Brigitta egyetemi docens, a Mérnöki Kar tehetséggondozásért felelős dékáni megbízottja köszöntötte az online rendezvényen megjelentek.

 

 

Felkérte Joóné Muhi Piroskát, a kar Tudományos Diákköri Tanácsának titkárát, hogy ismertesse, mit kell tudni a Pro Scientia Aranyéremről és az Aranyérmesek Társaságáról.

 

 

Ezt követően a meghívott előadó, Szerencsés Szabolcs megtartotta szakmai előadását. Az esemény végén az érdeklődő hallgatók kötetlen beszélgetést kezdeményezhettek vele.

 



 

A rendezvény finanszírozásában közreműködött az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Emberi Erőforrások Támogatáskezelő és a Nemzeti Tehetségprogram „A hazai Tudományos Diákköri műhelyek rendezvényeinek támogatása” című és NTP-HHTDK-19-0001 számú pályázaton keresztül.