abb_intern_015_189x44

ABB mentorprogram női műszaki felsőoktatásban tanuló hallgatóknak

Az ABB Kft., az innovatív technológiák vezető fejlesztője és szállítója „ABB mentorprogram női hallgatóknak” elnevezéssel pályázatot hirdet a műszaki felsőoktatásban tanuló 5 fő főiskolai/egyetemi női hallgató számára. A regisztráció időtartama: 2018. novemer 30-ig meghosszabbítva!


Az ABB innovatív technológiák vezető fejlesztője és szállítója az energetikai termékek, a robotika és hajtások, az ipari automatizálás és az energetikai hálózatok terén.A cégcsoport magyarországi vállalata az ABB Kft több mint 20 éve folyamatosan bővülő termék- és szolgáltatáspalettával van jelen a hazai piacon. Magyarországon 1 200 helyszínen több mint 50 000 villamosipari berendezést telepített már, valamint számos innovatív fejlesztést kezdeményeztek, például az E-Mobility Network alapítóinak egyike is az ABB. Az eltelt két évtized alatt az ABB Kft. több mint 200 milliárd forint értékében valósított meg projekteket a legnagyobb ipari vállalatok számára.


A program célja, hogy erősítsük a nők részvételét és növeljük munkavállalási kedvüket a műszaki vonalon, illetve lehetőséget biztosítsunk arra, hogy a női hallgatók már tanulmányaik során megismerkedhessenek egy nemzetközi cég termékeivel, szolgáltatásaival, működésével.
A program során 5 fő női hallgató kerül kiválasztásra. A programban résztvevő hallgató a Kiíró cég vezetői, vagy meghatározó szakemberei közül saját dedikált mentort kap, akikkel a félév során 5 alkalommal konzultáción vehet részt. A nyertesek továbbá betekintést nyerhetnek egy multinacionális cég mindennapjaiba, gyárlátogatáson vehetnek részt, találkozhatnak az ABB női vezetőivel, HR szakemberektől személyes konzultáció keretében tanácsot kaphatnak a későbbi elhelyezkedéshez, vagy akár gyakornokként aktívan részt vehetnek a munkában. Emellett megismerhetik, hogy milyen különböző életpálya modellek léteznek a műszaki területen.


Határidők:

- A regisztráció időtartama: 2018. október 8. és 2018. november 9.
- A pályázat beadási határideje: 2018. november 9.

A pályázaton nyertes:
• 5 fő női hallgató, 5 hónapon keresztül 5 alkalommal részt vehet a pályázati felhívásban részletezett programban, amelynek költségeit (étkezés, gyárlátogatás) Kiíró a nyertes pályázóval aláírásra kerülő szerződésben rögzítettek szerint viseli.
• Vidéki hallgatóknak a havi egyszeri konzultációra való eljutás költségét Kiíró a nyertes pályázóval aláírásra kerülő szerződésben rögzítettek szerint viseli, utazási költségét számla alapján megtéríti.

A teljes pályázati feéhívás itt letölthető.


- A pályázatokat a cv@hu.abb.com e-mail címre kell beküldeni, az email tárgymezőben kérjük feltüntetni: „ABB mentorprogram”
- A pályázati kiírással kapcsolatos kérdéseket írásban a cv@hu.abb.com címen lehet feltenni 2018. november 9-ig. Az email tárgymezőben kérjük feltüntetni: „ABB mentorprogram”