Fokep

WRO™ ADVANCED ROBOTICS CHALLENGEkategória egyetemista hallgatók részére

Magyarországi nemzeti döntő időpontja: 2018. június 8-9.
 Helyszín: Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok

Ha érdekel a robotika, és szeretnéd magad egy nemzetközi versenyen megmérettetni, fogj össze barátaiddal és készüljetek közösen a WRO Advanced Robotics Challenge-re. Képviselje a Te csapatod Magyarországot Thaiföldön, Chiang Mai-ban a WRO 2018-as világdöntőjén!

robot

unnamed3

A WRO versenyei 60 ország több mint 20.000 csapatát mozgatja meg évente. 2016-ban először került Magyarországon megrendezésre a WRO ARC kategóriája a National Instruments, a Virtuális Műszerezésért Alapítvány és az Edutus Főiskola szervezésében, amelyen 20 magyar csapat vett részt.

unnamed4

unnamed5

A WRO ARC kategóriájában 17-25 éves, középiskolás és felsőoktatási hallgatók vehetnek részt, akik 2-3 fős csapatokban, ipari technológiával megtervezik és megépítik robotjukat, hogy az képes legyen a versenykiírásban megadott feladatot elvégezni.

Idei feladat: Tetris

Challenge kit:

A versenyre regisztrált első 25 csapatnak az NI Hungary Kft. biztosítja a challenge kitet, mely a következőket tartalmazza:

  • myRIO vezérlő eszköz
  • Tetrix készlet
  • Versenypálya elemek

Jelentkezz minél hamarabb, hogy a Te csapatod is megkapja a készletet, ami segít a felkészülésben!

A versennyel, és a jelentkezéssel kapcsolatos kérdések esetén praymayer.mercedesz@edutus.hu e-mail címen lehet érdeklődni.