Givaudan Nyílt Nap Makón

Gyárbemutatással egybekötött nyílt napon jártak az SZTE Mérnöki Kar hallgatói és oktatói a makói Givaudan élelmiszeripari vállalatnál 2017. november 19-én. Duális partnerünknél a gyárlátogatás és minőségellenőrzési bemutató mellett pozíciókat, lehetőségeket is kínáltak az érdeklődőknek.


A középiskolás hallgatóknak bemutattuk karunk képzési kínálatát és a duális képzéssel is megismerkedhettek. Baranyi Anna Fruzsina élelmiszermérnök szakos hallgatónk a Givaudan cégnél duális képzésben vesz részt, aki a személyes tapasztalatait, és az eddig elvégzett feladatait, eredményeit osztotta meg a diákokkal.


A Givaudan ízeivel nagy valószínűséggel találkozott már mindenki, hiszen a chips, az instant leves, a jégkrém, a joghurt, az édesség, vagy az üdítő ízeiben ott lehetnek a cég ízei is. Igazi nemzetközi vállalat, több mint 80 országban van jelen és közel 9000 embert foglalkoztat világszerte.


givaudan_nyilt_nap-1


givaudan_nyilt_nap-2


Hallgatóink, és oktatóink szakmai érdeklődése érezhető volt, a tervezett 1,5 órás gyárlátogatás 3 óra hosszúra sikeredett. Duális partnerünk dolgozói lelkiismeretesen bemutatták a termelés minden szakaszát, és végül a minőségellenőrzést szolgáló laborokat is megnézhettük.



 

Givaudan nyílt nap Makón

Makói Városi TV összefoglalója



A Givaudan cég duális kapcsolattartójával, Barta Edinával a rendezvény végén megegyeztünk, hogy az együttműködési megállapodás aláírásra kerülhet, és a 2018/2019. tanévtől is duális partnerünk maradhat a cég.