echo-1976741_1170

K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat

2017. pályázati felhívás

A K&H Csoport, mely az agrárfinanszírozás piacvezető szereplője, és elkötelezett híve afenntartható agráriumnak, idén is ösztöndíjpályázatot hirdet a magyarországi agrárképzést folytató egyetemek és főiskolák hallgatói számára. Az idei évtől az agrár felsőfokú mester és PhD képzés hallgatói mellett az alapképzés, illetve az agrárközgazdász és állatorvosi képzések tanulói is részt vehetnek a pályázaton.

 

A K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat célja továbbra is az, hogy anyagi támogatással segítse azon hallgatók tanulmányát és kutatómunkáját, akik az agrárágazat fenntartható fejlődését, hatékonyságnövelését tartják szem előtt. A pályázat három – PhD, mesterképzés, alapképzés – kategóriájában összesen nyolc hallgató nyer támogatást. Az ösztöndíjra a fenntartható agrárium témakörére, azon belül is a hatékonyságnövelésre fókuszálva PhD kategóriában egy PhD tézisfüzettel, mesterképzésen egy TDK dolgozattal lehet jelentkezni. Az újonnan bevezetett alapképzés kategóriában egy, az általunk megadott témában készült kétoldalas szakmai dolgozattal jelentkezhetnek a hallgatók.


A pályázati kiírás, adatlap és összegzés minta online, az alábbi linken érhető el: https://www.kh.hu/csoport/fiatalok-oktatasa