Bezár

Hírarchívum

Rotary_nyito

Ezer adag gulyáslevessel vendégelték meg a COVID osztályok dolgozóit

Ezer adag gulyáslevessel vendégelték meg a COVID osztályok dolgozóit

2021. április 22.
1 perc

500 literes bográcsban készült az a több mint ezer adagos gulyásleves, amivel a Szent-Györgyi Albert Rotary Club tagjai kedveskedtek az SZTE Járványügyi Ellátó Központ és az OMSZ dolgozóinak. A másfél millió forint értékű adománnyal a koronavírus elleni küzdelemben résztvevők munkáját köszönték meg.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az elmúlt időszakban a Szent-Györgyi Albert Rotary Club több tagját is kezelték az SZTE Járványügyi Ellátó Központban, így személyesen is meggyőződhettek az ott dolgozók elhivatottságáról. Hálájuk és tiszteletük jeleként ezer adag gulyáslevessel kedveskedtek a Szegedi Tudományegyetem Kálvária sugárúton és a Korányi fasoron található COVID osztályain, a Gyermekgyógyászati Klinika COVID részlegén, a Klinikai Mikrobiológiai és Diagnosztikai Intézetben, valamint a mentőszolgálatnál dolgozóknak.


Rotary


A Szolnoki Gulyásfesztivál szervezői és Csányi Sándor gulyásfőző mester 500 literes bográcsban készítette el április 20-án az ezer adagos ételt, amelyhez a vendéglátók kenyeret és kakaós csigát is kínáltak. A Szent-Györgyi Albert Rotary Club tagjai rendszeresen főznek jótékonysági céllal, azonban most készítettek először ilyen hatalmas mennyiséget. A másfél millió forint értékű adomány a rotarysták személyes felajánlásából készülhetett el. Dr. Letoha Annamária, a Járványügyi Ellátó Központ igazgatóhelyettese köszönte meg a kedves gesztust, és fejezte ki örömét, hogy ebben a nehéz helyzetben is gondolnak az egészségügyben dolgozókra.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek