Karácsonyi Kísérletek 2014: koncert kis és nagy diákoknak

Fénnyel és színekkel bemutatott kísérletek, felhőtlen szórakozás és játszva tanulás várja az érdeklődőket 2014. december 17-én az SZTE TTIK Budó Ágoston előadótermében a Karácsonyi kísérletek elnevezésű programon.

Szabó Gábor fizikus professzor, akadémikus, a Szegedi Tudományegyetem rektora, Szélpál Szilveszter fizikus, fizikatanár és operaénekes, továbbá Nagy Anett fizikatanár, Ignácz Ferenc fizikus és Árus Dávid vegyész mutatja be a fizika és a kémia csodáit, gondoskodik a jó hangulatról az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar karácsonyi kísérletek programján. A fénnyel és színekkel bemutatott kísérletek mellett művészeti élményre is számíthatnak az érdeklődők 2014. december 17-én (szerdán) 16 órakor az SZTE TTIK Budó Ágoston termében (Szeged, Dóm tér 9., I. emelet).

Az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Csongrád Megyei Csoportja, valamint az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar Fizikus és Kémiai Tanszékcsoportjai szép hagyományú rendezvénye a Karácsonyi kísérletek című, ünnepi hangulatú ismeretterjesztő program.

SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


amin-alawar2Amin Alawar - TTIK: biológia Phd

Libanonból érkeztem Szegedre a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogrammal. Szeretek SZTE-s hallgató lenni, mert elképesztő itt a diákélet. Rengeteg a külföldi hallgató, szinte a világ minden tájáról tanulnak itt fiatalok. A laborban végzett tudományos munka mellett jut idő a kikapcsolódásra is. A város is lenyűgöző, kedvencem a Széchenyi tér.




Major_AttilaMajor Attila - ZMK, magánének

Azért jöttem erre a szakra, mert itt olyan tanárok tanítanak, akiket nagyra tartok. Maga a szak a tanszékvezető, Temesi Mária tanárnő miatt vonzó, hiszen sok lehetőséget kínál arra, hogy elsősként operában szerepelhessek, ez pedig kezdőként hatalmas lehetőség és megtiszteltetés. A ZMK-n a tanár-diák kapcsolat nagyon szoros, hiszen ez a pálya nagyon tanárfüggő. Én itt megtaláltam Andrejcsik István operaénekes személyében azt a mestert, akivel a legtöbbet tudtam eddig fejlődni.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.