SZTE JATIK

VIII. SZTE Őszi Állásbörze, III. Szolgáltatók Börzéje és SZTE Mesterképzések Nyílt Napja

Idén nyolcadik alkalommal rendezzük meg az SZTE-n az Őszi Állásbörzét, egybekötve a harmadik Szolgáltatók Börzéje rendezvénnyel. Rendezvényünk alapvető célja a résztvevő cégek és hallgatók közötti kapcsolat megalapozása.

Rendezvényünk alapvető célja a résztvevő cégek és hallgatók közötti kapcsolat megalapozása. Az eseményen helyi, regionális és országos cégekkel egyaránt találkozhatsz. Itt a lehetőség, hogy feltedd kérdéseidet arról, amit mindig is szerettél volna tudni róluk. Használd ki az alkalmat és lépj kapcsolatba a kiállító cégekkel, add le az önéletrajzod vagy csak nézz szét. Egyszerű, nem?

A Szolgáltatók Börzéje rendezvényünket két éve indítottuk útjára, mivel egyre nőtt az igény arra, hogy a munkaerőpiacra kilépő hallgatók szakmai gyakorlatok teljesítésének segítségével kellő munkatapasztalattal egészítsék ki megszerzett diplomájukat. A börze segít a személyes kapcsolat, benyomás kialakításában, így olyan gyakornoki helyekre jelentkezhettek, melyek hozzátok a legközelebb állnak.

Az állásbörze és a szolgáltatók pultjai mellett nyolc kar (Állam- és Jogtudományi, a Bölcsészettudományi, Egészségtudományi és Szociális Képzési, a Gazdaságtudományi, a Juhász Gyula Pedagógusképző, a Mérnöki, a Természettudományi és Informatikai, valamint a Zeneművészeti Kar) mesterképzéses kínálatáról, a jelentkezés feltételeiről szerezhettek információt a Mesterképzések Nyílt Napján.

Bővebb információ: http://www.u-szeged.hu/mesterkepzesek oldalon.

Természetesen számos kiegészítő programmal várunk Benneteket: cégelőadások, Karrier Pizzák, Tanácsadó Sarok, Relax Sarok, Karrier Café és azelmaradhatatlan nyereményjáték! A részleteket folyamatosan tesszük közé honlapunkon, érdemes visszatérned!

A rendezvényen gazdagodhattok kiadványunkkal, az Állásbörze Kalauzzal, amelyben összegyűjtöttük Nektek a kiállító cégek bemutatkozó anyagait, aktuális állásajánlatait, gyakornoki pozícióit, melyet a rendezvény után is bátran forgathatjátok!


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Frech DánielFrech Dániel – ÁJTK – jog

Úgy gondolom, hogy az egyetemen nagyon családias a légkör, nagyon közvetlenek és segítőkészek az oktatók. Nem is meglepő, hogy mindig előkelő helyeken szerepelünk az országos megmérettetéseken. Ugyanakkor Szeged miatt is érdemes ide jönni tanulni, hiszen nagyon szép, tiszta és rendezett ez a város.





Iszak KrisztianIszak Krisztián – BTK, szociológia

Egyáltalán nem bántam meg, hogy a Szegedi Tudományegyetemre jelentkeztem, ugyanis a képzés itt sokkal gyakorlatiasabb, mint más egyetemeken. Minden tavasszal részt kell vennünk élesben egy kérdőíves kutatásban, ami a Szeged Studies nevet viseli. Így saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg a szakma szépségeit, és hogy mennyi és milyen munka áll egy komplett kutatás lebonyolításában, kivitelezésében. Úgy gondolom, ezáltal egy igazán gyakorlatias tudást kapunk meg.






További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.