Bezár

Hírarchívum

nyito_beiratkozas_2022

Javában zajlik a beiratkozás a Szegedi Tudományegyetemen

Javában zajlik a beiratkozás a Szegedi Tudományegyetemen

2022. szeptember 01.
2 perc

Mintegy 5000 elsőéves hallgató foglalt előzetesen időpontot a beiratkozásra az SZTE-n. 2022. augusztus 27. és szeptember 2. között a Hallgatói Szolgáltatói Iroda (HSZI) és az Informatikai és Szolgáltatási Iroda (ISZI) munkatársai segítik a hallgatókat az adminisztrációs folyamatban. A születésnaposokat külön meglepetéssel is várják.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

2022. augusztus 27-re 740-en; augusztus 29-re 1250-en; augusztus 30-ra 940-en; augusztus 31-re 1124-en; szeptember elsejére 748-an; szeptember másodikára pedig 936-an foglaltak időpontot a József Attila Tanulmányi és Információs Központba azért, hogy beiratkozzanak a HSZI munkatársainak segítségével. A gólyákat húsz beírató állomás és több mint negyven munkatárs fogadja, akik tevékenységét egész héten az ISZI támogatja.

 

A beiratkozás előzetes időpontfoglaláshoz kötött, a Modulo elektronikus ügyintézési rendszerében. Ez a lépés gördülékenyebbé teszi a folyamatot, emellett támogatja a Zöld Egyetem – papírmentes HSZI törekvéseit is és jól illeszkedik a HSZI hosszú távú digitalizációs tevékenységébe. A Modulo rendszer nemcsak a beiratkozás során segíti a hallgatókat, hanem teljeskörű elektronikus ügyintézési lehetőséget is kínál több mint 150 különböző ügyben. Így például kollégiumi jelentkezés és hallgatói jogviszony-igazolás is intézhető a rendszerben.

 

A HSZI munkatársai a központi beiratkoztatáson kívül diákigazolvány ügyintézéssel, hallgatói pénzügyekkel valamint biztosítással is foglalkoznak – ezek az ügyek online is intézhetők. Az iroda naprakész honlapja folyamatos segítséget nyújt az egyetemi évek alatt az SZTE hallgatóinak.



beiratkozas_2022
A beiratkozáson készült képek itt megtekinthetőek.

 

A SZÜLETÉSNAPOSOKAT IS KÖSZÖNTIK

 

Idén első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal, különleges ajándékcsomaggal köszönti a Hallgatói Szolgáltató Iroda azokat a felvételt nyert hallgatókat, akik a beiratkozás napján ünneplik a születésnapjukat. A beiratkozás már önmagában is egy meghatározó élmény, hát, még ha arra a napra esik az adott személy szülinapja – ezt a pillanatot szeretnék még egyedibbé tenni a HSZI munkatársai.

 

A legfiatalabb hallgató, akit a Hallgatói Szolgáltató Iroda munkatársai és az Informatikai és Szolgáltatási Iroda, helyszíni informatikai támogatást végző munkatársai felköszöntöttek 2003-ban, a legidősebb 1961-ben született. Ajándékcsomagjuk SZTE-s termékeket tartalmazott.


SZTEinfo

Fotó: Markos Anna, Burkus Márta és Alaboodi Fatima

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek