szte_interregionaliskupa_2017

Második helyezést érte el az SZTE az Interregionális Kupán

Pécs adott otthont a negyedik alkalommal meghirdetett „Interregionális Kupa” elnevezésű, egyetemek közötti sporttalálkozónak, amelyen a Szegedi Tudományegyetem, a Debreceni Tudományegyetem, a Pécsi Tudományegyetem és – az idén először – a Kaposvári Egyetem hallgatói vettek részt.

Az SZTE 46 sportolóval – zömében a JGYPK Testnevelési és Sporttudományi Intézet (TSTI) hallgatóival – képviseltette magát a rendezvényen.


szte_interregionaliskupa2_2017


A meghirdetett négy sportágban – női kosárlabda, férfi futsal, mix röplabda és cheerleading – az SZTE-s csapatok remekül helytálltak. A kétnapos tornán a női kosárlabda, a férfi futsal és a cheerleader csapat – amelyben a TSTI két oktatója is szerepelt – kiváló teljesítményének köszönhetően egyaránt második helyezést ért el, míg a mix röplabda csapat nagy csatákat vívva a negyedik helyen zárta a rendezvényt.

 

szte_interregionaliskupa3_2017


Összességében a Szegedi Tudományegyetem – az egyetemek közti párharcban – a második helyezést érte el.


szte_interregionaliskupa4_2017

A rendezvényre történő utazás az EFOP-3.4.3-16-2016-00014. sz. pályázat finanszírozásával valósulhatott meg.

 

Szöveg és fotó: SZTE Sportközpont


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Juhasz_Zsolt_kiemeltJuhász Zsolt - GTK, gazdálkodási és menedzsment

Azért választottam Szegedet, mert hiába nagy egyetemvárosról van szó, mégis nagyon otthonosnak éreztem a hangulatát minden korábbi látogatásom során. Nagyon jó, hogy minden közel van a városban, és egy-egy jó buli után egyszerűen hazajuthatok. Nagyon jó a közösség is itt, mindenki nagyon barátságos.



kartali_tunde_felveteliKartali Tünde - TTIK, biológia PhD

Újvidéken, szerb nyelven fejeztem be a mesterképzést. De mindig is szerettem volna az anyanyelvemen továbbtanulni, mikrobiológiával foglalkozni. Ezért jelentkeztem az SZTE Biológia Doktori Iskolájába. Szegedet mindig is szerettem. Régóta tisztában vagyok azzal is, hogy az itteni egyetem minőségi képzést biztosít, az SZTE Mikrobiológiai Tanszékéről csak jót hallottam. Ezért választottam a Szegedi Tudományegyetem doktori képzését.




További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.